Ekerö IK - Viggbyholms IK 2-1 (0-1)
Söndag 27 maj 2007, kl 16.00 på Träkvistavallen

Planen var bedrövlig (mycket värre än viggan) ojämn och gräslös men det var i alla fall fint väder. Viggan börjar matchen klart bäst och efter 2 minuter stöter Peder in bollen med en tåpaj framspelad av Houlst. I den 30:e minuten slår Zeke en lång boll till Robert (junis) som skickligt faller och får en billig straff. Houlst kliver själväkert fram och skjuter bollen utanför mål.

I andra halvlek tappar viggan totalt och Ekerö kan kvittera till 1-1 i den 57:e minuten efter ett vänsterinlägg. Ekerö får spela sig genom mittfältet relativt enkelt och har många farliga målchanser. I den 75:e lyckas Ekerö göra 2-1 och det blir slutresultatet. Viggan lyckas pressa lite mot slutet men utan framgång.

Jag har antagligen bränt alla chanser att få referera vigganmatcher i fortsättningen... Hoppas du/ni inte är allt för arg på mig ;-)