Viggbyholms IK - Järfälla FC 0-6 (0-1)
Onsdag 28:e maj 2008, kl 20.00 på Hägernäs IP

På något sätt lyckades Krutov slarva bort lappen med matchinformationen, som han fick från Arvid och lika bra var väl det.

Bilagan ställde upp med ett lag förstärkt med 6 juniorer, vilka går från klarhet till klarhet, vilket är mycket uppskattat inom de egna leden. Kvällen till ära, blev Krister utsedd till lagkapten. Dessutom var MoDo tillbaka på bänken.

Laget formerades efter 4-5-1 metoden och till en början gick det bra för de röda, man höll emot mot Järfällas spelövertag. Mittförsvaret med de långa pjäserna, Kevin och Oscar jr, fredade sig väl framför Patric. Värre var det på högerkanten, där Krutov gav ”Stå på hälarna” en helt ny betydelse då han gång på gång blev uppsnurrad av den korte och kvicke järfällaspelaren med nr 10 (Semir Yebio) på ryggen.

Sent i den första halvleken kom 0-1, efter det att tre vigganspelare blivit passiva och väntade på att Järfällakillen skulle ta det första initiativet på en retur. Mål blev det hursomhelst.

Andra halvleken blev en transportresa för Järfälla, där Bilagan inte gav upp, men med ett alldeles för långt lag, blev backlinjen återigen väldigt ensamma, då Järfälla ställde om. Målen duggade tätt och Bilagan hade inget att sätta emot. Vi drar därför ett tidigt streck här och njuter av att A-lagan tog sin första poäng i helgen. Nu tar vi nya tag mot Vaxholm onsdagen den 11:e juni!

Krutov

Bild 2 Bild 3 Bild 4 Bild 5 Bild 6 Bild 7 Bild 8 Bild 9 Bild 10 Bild 11

Laguppställning
Patric Kajhed
David Erlandsson
Kevin Wargh Meehan
Peter Sörenson
Manfred Nordmark
Ebubekir Korkmaz
Hessam Ghaderi
Krister Jansson, K
Oscar Sundström
Johan Gardner
Oskar Henriksen
Teo Fagerström
Fredrik Lövgren

Målgörare
-

(se skytteligan)

Gula kort
Manfred Nordmark
Teo Fagerström

Röda kort
-

Domare
Fredrik Östman

Matchens Viking
Patric Kajhed

Matchens VIKing

Publik
16 personer

Väder
+16, sol