Viggbyholms IK - IFK Vaxholm 5-7 (2-4)
Onsdag 11:e juni 2008, kl 20.00 på Hägernäs IP

Återigen brast kommunikationen mellan Krutov och Arvid, vad gällde tider för mål och målchanser. Nu gjorde det inte så mycket, eftersom det blev mål i nästan varje anfall.

Den lätt orutinerade domaren blåste till spel och efter tio minuters spel slet han ut sin första visselpipa. Då stod det 0-3. Bilagan kom till spel med full styrka. Tyvärr saknades Kajan, som var och övade på sin tinnitus nere i Hultsfred. Valet på ny målvakt föll på Nizze, som trots sju mål i häcken inte gjorde bort sig, förutom på första målet. 0-1 kom till på klassisk Viggan-manér. Viggan rullade boll i backlinjen och då Nizze fick bollen breddade han ut på Krutov. Resultatet blev en ”Japanare”, vilket resulterade i att en Vaxholmare fick bollen i gapet och på ett tillslag från 30 meter gjorde han inget misstag. Bilagans defensiv liknades vid USA:s gräns mot Cuba. Ihåligt. Ytterligare två mål tillkom, innan Bilagan vaknade. På en hörna kom reduceringen. Efter en grötig situation vid mållinjen, reducerade Teo till 1-3.

Bilgan kom till spel med 5 juniorer och ett flertal A-lagsspelare. Vaxholm kom med en stark offensiv, men defensiven klickade desto mer.

Bilagan tryckte på och 2-3 kom efter en fin prestation av Goran, som med vänstern sköt i bortre mot målvaktens vänstra hörn. Mitt i Viggans press, kom det opsykologiska 2-4 målet, som även stod sig till halvtid.

Bilagan rivstartade i andra halvlek. Teo nickade in en hörna från Fredrik jr. 3-4. Vaxholm gick upp till 3-5. Bilagan svarade direkt med ytterligare ett hörnmål. Kevin nickade? Och Goran touchade in bollen. Ytterligare en bra hörna från Fredrik jr. 4-5. Som ett brev på posten, kom också 5-5 genom Sergio. Bilagan lade också ett bud på 6-5, efter det att Simon stått för en bra individuell prestation, men hans skott tog i stolpen. I anfallet efter sköt Vaxholm i stolpen. Mot slutet av matchen punkterades densamma. Två snabba Vaxholmsmål gjorde att slutresultatet tillslut skrevs till hela 5-7!!!

Nu tar Bilagan sommarlov, men i augusti tar vi nya tag!