Storskogens SK - Viggbyholms IK 1-3 (1-1)
Lördag 24:e april 2010, kl 12.00 på Sundbybergs IP


Sundbybergs IP bjöd på strålande sol men på en mindre strålande konstgräsplan, något som dock alla var väl medvetna om innan m atchen. Likt förra matchen startade Viggan i ett blixtrande tempo och hade förmodligen ett skott i minuten mot mål under de inledande tio minuterna, även om det aldrig var några direkta farligheter som avlossades.

När denna press inte gav utdelning mattades spelet av och Storskogen kom in i matchen, vilket blev ännu mer accentuerat sedan Viggan tagit ledningen efter 24 minuters spel. Storskogens började få mer och mer att säga till om och efter kvitteringsmålet som kom endast fem minuter efter Viggans ledningsmål, tog man också över mycket av spelet.

Andra halvlek började som den andra avslutades, men efter några byten fick Viggan liv igen och kunde ta ledningen med 2-1, efter ytterligare ett mål av Göran Dahlberg. Viggan var nu ordentligt på gång och när Henrik Zacco sedan ökar på ledningen till 3-1 efter en halvtimmes spel kändes det ganska tryggt.

Sett över hela matchen, liksom även i den föregående matchen, verkar det som om den röda lagmaskinen inte riktigt kommit igång ännu, som när den var på högvarv förra året. Men med tanke på den bänk som Viggan har nu, som egentligen är ett par meter längre, så är det bara att ha tålamod tills det lossnar ordentligt.

FORZA VIGGAN

Signerat GÖ



Bild 2 Bild 3 Bild 4 Bild 5 Bild 6 Bild 7 Bild 8 Bild 9 Bild 10 Bild 11 Bild 12 Bild 13 Bild 14 Bild 15 Bild 16

Laguppställning
Patric Kajhed
Gustaf Grauers
Tom Gyldorff
Jimmy Everum
Jonathan Lombard
Mikael Houlst, K
Joakim Thunström
Göran Dahlberg
Jon Gjesdal
David Källman
Nils Pasthy
Kevin Wargh Meehan, avb
Victor Stenberg, avb
Henrik Zacco, avb
Gaston Nunez, avb
Daniel Breeze, avb

Målgörare
Göran Dahlberg (24)
Göran Dahlberg (69)
Henrik Zacco (76)

(se skytteligan)

Gula kort
Göran Dahlberg (27)

Röda kort
-

Domare
Stefan Tongur, HD
Shakir Abdallah, AD1
Mesut Bozkurt, AD2

Matchens Viking
Göran Dahlberg

Matchens VIKing

Publik
62 personer

Väder
+10, sol