Bollstanäs SK - Viggbyholms IK 5-1 (0-1)
Tisdag 23:e juni 2009, kl 19.30 på Bollstanäs IP

På nylagda Bollstanäs IP:s konstgräs utspelades vårens sista B-fight. Trots slutresultatet är undertecknad ändå nöjd med matchen.

Jämfört med tidigare matcher gav vi allt i 90 minuter och inte vek ner oss när det börjar ta emot. BSK ställde upp med ett bra lag. Flera Div 3 spelare och dom var nog snabbare än oss på alla positioner med deras egna Viggan (spelaren) i spetsen.

BSK har en grundtanke ett grundspel där de spelar runt och löper kors alt. Djupledslöpningar oavbrutet som evighetsmaskiner i 90 min och då får vi det jobbigt till slut. Mitt tips är att BSK vinner denna serie till slut om man spelar med detta manskap. Överlägset det bästa lag vi mött iår.

Vi själva då? Jodå, vi kan vi också så länge orken fanns. Första halvlek är den bästa i år rent taktiskt. Vi ligger rätt i postioner orkar ta "skitjobbet" hemåt så BSK har det svårt att ta sig fram.

Målet kommer i 12:e min efter en frispark på egen planhalva slagen av Martin som når Zacco och på gammalt hederligt Zaccomanèr från fornstora dar trycker han in 1-0 med sin vänsterslägga.

Vi gör det mycket bra i 70 min det är vad vi orkade i detta tempo. Vi har ett par lägen att sätta dit ett par till men det har ju motståndarna också så även om det är något mål för mycket insläppt så är väl resultatet rättvist.

Måste plusa extra idag för: Kevin, Zeke, Oskar H, Fredrik, Zacco, Martin & Peter som sliter mycket ont idag.

Vi tackar domaren & BSK för en bra match.