IFK Österåker - Viggbyholms IK 4-1 (0-1)
Söndag 23:e augusti 2009, kl 16.30 på Åkersberga IP

Söndageftermiddag på Åkersberga IP. En match som startade i strålande solsken och avslutades med regn. Liksom vår insats som startade i dur men slutade i moll.

Första halvleken är mycket bra från vår sida. Mycket "rull" längs marken. Många fina kombinationer och bra passningsspel som leder till flera målchanser.

En av dessa leder till 1-0 (15) efter ett par fina kombinationer som Sergio till slut lägger fram till Anton som upp bollen i nättaket. Ett riktigt elegant spelmål från början till slut. Yttligare ett mönsteranfall sker i den 26.e då Asger spelar tillbaka till Jonte som direkt lägger upp den på Sergio som i sin tur väggspelar med Bragi och den sistnämde avslutar med ett skott utanför (hade varit värt ett bättre öde). Bragi har i slutet av halvleken en träff i stolpen efter ett som menat inlägg.

Det ser mycket stabilt ut i första och vi ska fortsätta rulla boll i andra, men i takt med att de mörka molnen så sakta börja komma över ÅIP så fallerar också spelet. Dåliga passningar och ofta sena beslut som också blir felakiga. Till slut är vi tillbaka i de tråkiga gamla gängorna med långbollar och blir det som det blir.

De två första målen är riktigt billiga medans trean & fyran kommer när vi trycker på framåt för en kvittering så det är inte mycket att säga om det.

Plus idag: Hela första halvlek. Minus idag: Hela andra halvlek.

// Roger

Laguppställning
Patric Kajhed
Asger Häversjö (84)
Mikael Sundin (85)
Jonathan Lombard
Martin Brogren
Jonas Pasthy
Sergio Meyer
Nils Pasthy (72)(84)
Jonas Fonseca (73)
Gonzalo Maturana, K (30)(84)
Anton Johnson (84)
Peter Nielsen, avb (72)
Hessam Ghaderi, avb (30)
Krister Jansson, avb (73)

Målgörare
Anton Johnson (15)

(se skytteligan)

Gula kort
Sergio Meyer

Röda kort
-

Domare
Eshag Ayobi

Matchens Viking
Jonte Lombard

Matchens VIKing

Publik
42 personer

Väder
+17, sol/regn