Bele Barkaby - Viggbyholms IK 6-2 (0-2)
Onsdag 16:e september 2009, kl 20.00 på Veddestavallen

Bortamatch på Veddestavallen inför de 8 i publiken som inte hade tillgång till Viasat denna afton. Det är svårt att konkurera med Inter-Barcelona på TV när det gäller att locka till spel i B-laget. Så här års är det alltid många skador/halvskador & på träningen dagen innan gick tre tilltänkta spelare sönder. Så det blev till att dammsuga fram det det som fanns då inga andra ställde upp. Ingen skam skall falla över de sent inkallade, tvärtom. Bra spel och mycket strongt att ställa upp med kort varsel. En av dessa var "Danne" född 1994 som fick göra seniordebut. Skitkul tycker jag.

Vi startar matchen med en 4-5-1 uppställning då vi på pappret möter ett bättre lag. Första halvlek gör vi riktigt bra. Tror inte BB har en riktig målchans.

I andra vet jag inte vad som händer. Visst, BB slänger in tre A-spelare till men det verkar som vi frångår spelsystemet vi hade i första till något som inte liknar någonting. Varför inte hålla sig till ett framgånsrikt recept utan ge sig på ett spel man inte behärskar?

Positivt idag var första halvlek. Chris mål i sin debutmatch & Daniels debut. Plussar extra för Göran & Suddens insats & inställning under matchen.

Sådana här dagar önskar man att matcherna spelades på måndagar och inte kolliderar med Landskamper & Champions Leauge. Så kanske fler spelare kunde ställa upp. Nu är det en match kvar, hemma mot Lidingö den 30/9. Sen gör vi "bokslut".

// Roger

Laguppställning
Patric Kajhed
Hessam Ghaderi (62)
Oskar Henriksen
Mikael Sundin
Krister Jansson (79)
Göran Dahlberg
Jonas Pasthy
Nils Pasthy
Gonzalo Maturana, K (68)
Christopher O'Niell (72)(79)
Jimmy Everum
Anton Johnson, avb (68)
Fredrik Lövgren, avb (62)
Daniel, Efrem, avb (72)

Målgörare
Christopher O'Niell (18)
Göran Dahlberg (25)

(se skytteligan)

Gula kort
-

Röda kort
-

Domare
Said Ali

Matchens Viking
Mikael Sundin

Matchens VIKing

Publik
8 personer

Väder
Kallt, kallt & duggregn