ICA StopOKIDAYBabyboxAttefallsdesignClas OhlsonTäbykopiaKockes Bil & MutterAxelssonsViggan VideoTäby Fasad AB
ICA Stop VIP-kortAttefallsdesignOKIDAY
Nyhetsbild

Win-Win med Viggan

Viggan som vi säger till vardags, bildades redan 1930, och har trots sin höga ålder aldrig varit mer livskraftig än idag. Klubben har en fantastisk ungdomsverksamhet med ca 750 flickor och pojkar som återfinns i alla ålderskategorier, och där det alltid råder full aktivitet på varje kvadratcentimeter av fotbollsplanen. Fotbollsglädjen stimuleras dessutom av välutbildade tränare och ledare för alla åldrar. Förutom en stor ungdomsverksamhet finns även ett framgångsrikt dam- och herrlag.

Viggans herrlag har gjort en fantastisk resa under åren och kommer nu att spela i division 2 Norra Svealand, och det för första gången i klubbens historia. Avancemanget kommer också medföra en hel del nya utmaningar, såväl sportsliga som ekonomiska, som exempelvis kostnader för resor till en del avlägsna bortamatcher. Vi hoppas nu kunna finna samarbetspartners som vill vara med och synas tillsammans med en klubb med höga målsättningar.

ICA Stop är ett av många exempel på ett lyckat sponsorsamarbete som pågått sedan 2010, vilket också bidragit till Viggans positiva utveckling. Vi söker nu fler lokala företag här i Täby, som också vill vara med och skapa goodwill för det egna företaget, samtidigt som man stödjer Viggans fotbollslag.

Vi kommer att kunna erbjuda flera olika sponsorvarianter, där ert företag kan synas i en miljö som lyfter fram såväl det egna företagsnamnet och samtidigt visar företagets sociala engagemang i kommunen och idrottsverksamheten där.


För mer information om målinriktad sponsring, kontakta Tommy Erlandsson på tommy@viggan.com